شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

نقش امارات در غصب زمین‌های فلسطینی

منابع فلسطینی به الجزیره یادآور شده‌اند که شرکت‌هایی که دفاتر آن‌ها در امارات مستقر است، زمین‌های فلسطینی‌ها را خریده و به صهیونیست‌ها واگذار می‌نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفتاد سال از غصب سرزمین فلسطینی‌ها توسط اشغالگران صهیونیست می‌گذرد، امری که همچنان و به شیوه‌هایی جدید تداوم شده و ملتی را از سرزمین آبا و اجدادی‌شان اخراج می‌نمایند.

 

سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم و قیومیت بریتانیا بر سرزمین فلسطینی مجالی را فراهم آورد تا یهودیان با توسل به زور و تطمیع، فلسطین‌ها را وادار به خروج از املاک‌شان نمایند،‌مسئله‌ای که امروز و به شیوه‌های متعدد و توسط متحدین جدید اسرائیل ادامه دارد.

 

بر اساس اخبار رسیده به الجزیره، امارات متحده عربی که در برقراری روابط حسنه با رژیم صهیونیستی گوی سبقت را از سایر اعراب ربوده، در این زمینه شدیدا به فعالیت مشغول می‌باشد. «کمال الخطیب» نایب رئیس جنبش اسلامی در فلسطین در مصاحبه با الجزیره در این باره می‌گوید: اماراتی‌ها در قدس ملک خریداری کرده و سپس مالکیت آن‌ها را به اسرائیلی‌ها منتقل می‌کنند.

 

خطیب می‌گوید: شرکت هایی که اقدام به خرید این املاک می کنند، دفاترشان در امارات متحده عربی و نیز قدس اشغالی است که برای صهیونیست ها کار می کنند.

 

وی گفت: منازلی که در اطراف مسجد الاقصی است اکنون در اختیار شهرک نشینانی قرار دارد که به مسجد الاقصی یورش می برند.

 

پیش تر نیز برخی از رسانه ها درباره فعالیت شرکت های اماراتی وابسته به دولت این کشور در حوزه املاک و مستغلات در قدس اشغالی گزارش داده بودند.

 

مسجد الاقصی طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته شاهد یورش متوالی شهرک‌ نشیان به صحن آن بوده است.

 

همچنین رژیم صهیونیستی تلاش می کند تا فلسطینی های ساکن محله های قدیمی قدس را از این مناطق بیرون کند.

 

نهادها و گروه های بین المللی مدافع حقوق بشر به این اقدام رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و خواستار توقف آن شدند.

 

رژیم صهیونیستی در تلاش است با اخراج فلسطینی ها از شهر قدس به نوعی دست به پاکسازی نژادی در این شهر بزند.

ارسال نظر